3-daags fietsarrangement - Ontdek het prachtige Bad Bentheim

Bij dit fietsarrangement in Bad Bentheim is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen 
  • 2x Een heerlijk ontbijt
  • 2x Een 3-gangen diner
  • Avondwandeling met stadsomroeper op Ma, Wo, Vr en Za
  • Gastenkaart met o.a. korting bij het Openbaar vervoer
  • 25% Korting bij dierentuin Nordhorn
  • 50% Korting bij het Rock en Pop museum Gronau

Prijzen:

Laagseizoen van 1 januari tot en met 31 maart:€ 149,- p.p. (op zondag en maandag)
€ 159,50 p.p. (van dinsdag tot en met zaterdag)

Middenseizoen van 1 oktober tot en met 31 december:€ 149,- p.p. (op zondag en maandag)
€ 159,50 p.p. (op dinsdag tot en met zaterdag)

Hoogseizoen van 1 april tot en met 31 september:€ 159,50 p.p. (op zondag en maandag)
€ 174,50 p.p. (op dinsdag tot en met zaterdag)

De prijs van dit 3-daagse fietsarrangement in Bad Bentheim is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

 

3-daags fietsarrangement - Ontdek het prachtige Bad Bentheim

Kom 3 dagen genieten in het prachtige Bad Bentheim en ontdek de prachtige natuur. Het vakantiegevoel begint al bij aankomst, want het hotel ligt direct aan het Bentheimer Woud, vanuit hier maakt u prachtige fietstochten door de natuurlijke omgeving. De fietsroutes zijn verschillend in kilometers, er is dus altijd een route die bij u past. Gaat u de omgeving ontdekken net over de grens bij Duitsland?

Ontdek het natuurlijke Bad Bentheim en omgeving

  Bad bentheim is een leuk plaatsje net over de grens bij Duitsland. Het hotel ligt direct aan het Bentheimer Woud, een natuurlijke omgeving waar u volledig tot rust kunt komen. Rondom het hotel en in Bad Bentheim zelf is er veel te beleven. Ontdek de prachtige natuur, verken het leuke stadje of bent u meer een cultuurliefhebber? In deze plaats en in de naburige steden en Nederland vind je dit allemaal terug! 

Kamers en restaurant van hotel

Het hotel beschikt over 25 moderne tweepersoonskamers, de sfeer trekt je snel in zijn koers en laat je snel op vakantie komen en je meteen thuis voelen. Het restaurant staat voor kwaliteit en smaak. De menukaart presenteert een smaakvolle combinatie van regionale, tradionele en en moderne gerechten. Het onderhouden van samenwerkingen met regionale leverancier en het gebruik van hoogwaardige producten staan bij Bentheimer Hof hoog in het vaandel. Laat u verwennen met nieuwe gerechten uit de verse seizoensgebonden keuken en laat je verrassen door de verschillende smaaksensaties.

Onze partner