nuclea
nuclea
nuclea
nuclea
nuclea

Onze partner

Ongeacht uw reismotief of termijn van uw verblijf, dit hotel biedt u pasklare en originele oplossingen voor al uw wensen omtrent accommodatie. Zowel ruime, moderne hotelkamers als gemeubelde appartementen, aangevuld met een uitstekende dienstverlening, garanderen u een aangenaam en rustig verblijf in het hartje van Mol.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Receptie
Parkeren

Hotelkamers

Alle hotelkamers van dit hotel beschikken over de nodige voorzieningen zoals bad en douche, mini-bar, TV, telefoon, internetaansluiting, wifi, kluis en wekdienst. 

Double (1 of 2 persoonskamer) - 27m²
Kamer met ligbad/douche
1 tweepersoonsbed 1m80 breed, TV, desk, tel, terras

Twin (1 of 2 persoonskamer) - 27m²
Kamer met ligbad/douche
2 single bedden 2 x 90m breed, TV, desk, tel, terras

Omgeving

Het hotel is rustig gelegen in hartje Mol. Dit pittig en attractief stadje situeert zich in het oosten van de Kempen, in de toeristische regio 'Kempense Meren'. Het uitgebreid winkelcentrum ligt in de onmiddellijke omgeving van het hotel, maar op een 350 meter bevindt u zich reeds in het groen en hebt u aansluiting op het fietsknopenroutenetwerk.

De verschillende cafeetjes en restaurants zorgen ervoor dat ook 's avonds Mol bruist. Daar kunt u 's avonds dan ook dineren want het hotel zelf beschikt niet over een restaurant voor diners. In het centrum zijn eveneens een zwembad, fitnesscentra, tennisvelden, go-carts... . Buiten het centrum bevinden zich enkele golfterreinen, een recreatiepark, manèges en een zweef- en sportvliegveld. Mol en omgeving heeft dus zeker iets naar de gading van iedere toerist.

Golfen in de buurt

Dit hotel ligt in de buurt van Steenhoven Countryclub. De golfbaan werd opgericht in 1987 en vormt een werkelijk prachtig onderhouden 18 holes golfbaan midden in het Kempische pittoreske Postel. De Steenhoven Country Club beschikt over een 18 holes golfbaan en vormt de ideale sportieve uitdaging voor zowel de gevorderde als voor de beginnende golfspeler.

Fietstrips.nl maakt gebruik van cookies
Fietstrips.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Fietstrips.nl