hotel
Kamer
Kamer
Kamer
Steenhoven

Onze partner

Het interieur van dit sfeervolle hotel is speels met veel kleuren en glaswerk. Bewust werd gekozen om met veel glas te werken; wit zand wordt immers ontgonnen en verwerkt tot glas in Lommel, en dit gegeven werd op een creatieve manier geïntegreerd in de vormgeving van het hotel.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Receptie
Parkeren
Familiekamers
Lift
Oplaadpunt
Fietsverhuur
Airconditioning

Hotelkamers

Dit hotel beschikt over 27 moderne hotelkamers ingericht met prachtige designmeubelen. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een bad en douche, TV, telefoon met wekdienst, Wifi, kluis, airco en een waterkoker voor koffie en thee. Vanuit de hotelkamers heeft u een prachtig uitzicht op de stad.

Single Room (1 persoonskamer) – 17m²:
Moderne kleinere kamer met een douche, 1 single bed, flatscreen TV, kledingkast, koffiezetapparaat, bureau, telefoon.

Double (1 of 2 persoonskamer) - 25m²:
Sfeervolle kamer met een ligbad/douche, 1 tweepersoonsbed 1m80 breed, flatscreen TV, bureau, kledingkast, koffiezetapparaat, telefoon en een terras.

Twin (1 of 2 persoonskamer) - 25m²:
Luxe kamer met een ligbad/douche, 2 single bedden 2 x 90m breed, flatscreen TV, bureau, kledingkast, koffiezetapparaat, telefoon en een terras.

Comfortabel overnachten in Lommel

Dit sfeervolle hotel ligt aan de rand van het centrum van Lommel, op 1,1 kilometer afstand. De kerk en winkelstraten bevinden zich op 400 meter van het hotel. Het treinstation ligt op 3 km afstand.

Er is een ondergrondse parkeergarage bij het hotel waar u voor € 10,00 per dag kunt parkeren en uw elektrische auto kunt opladen. Bij het hotel kunt u een fiets huren om de prachtige omgeving te verkennen.

De ruime ontbijtruimte en de vergaderzaal staat ter beschikking voor vergaderingen, recepties, workshops, ontbijtsessies en zakendiners.

Omgeving Lommel

Lommel is gelegen in de Limburgse Kempen, een streek bekend om haar grote bossen, heide, duinen, meren en zandvlakten die uitnodigen voor een aangename fiets- of wandeltocht. Lommel biedt ook enkele historische bezienswaardigheden die beslist een bezoekje waard zijn, zoals het Glasmuseum, de Sint-Pietersbandenkerk, het Frankisch marktplein, het Mariapark met openlucht kruisweg, het Molenmuseum, Museum Kempenland, (Museum) De Groote Hoef en het Duits Militair Kerkhof. Ook natuurgebied De Watering en de Lommelse Sahara verdienen uw bezoek. Topevenementenhal De Soeverein brengt het hele jaar door verassende acts, optredens, congressen en activiteiten van nationale en internationale allure.

Het zand tussen je tenen voelen in de Lommelse Sahara, glasblazers live aan het werk zien in het GlazenHuis, en fietsen of wandelen in de avontuurlijke bossen van Bosland. Nadien wat shoppen, en gezellig iets eten en drinken in het fijne stadscentrum. In Lommel kan het allemaal. Zoeken naar schatten, ravotten in speelbossen, wandelen met vlinders... Of een eigen glaskunstwerkje maken. In Lommel zullen uw kids zich niet snel vervelen! Is het weer even wat minder? De binnenzwembaden en indoor speelpaleizen ontvangen u met open armen.

Het winkelcentrum is slechts een 50 m verwijderd van het hotel, en hier vindt u naast verschillende restaurants en cafés, ook supermarkten en andere gezellige winkeltjes. Voor het hotel is een grote parkeerplaats die aansluit op één van de invalswegen naar het centrum. U bent dus direct van de ring N71 aan het hotel en omgekeerd. Het industrieterrein van Lommel is op nog geen 5 minuten rijden met de auto.

Dit hotel ligt in de buurt van Steenhoven Coutryclub. De golfbaan werd opgericht in 1987 en vormt een werkelijk prachtig onderhouden 18 holes golfbaan midden in het Kempische pittoreske Postel. De Steenhoven Country Club beschikt over een 18 holes golfbaan en vormt de ideale sportieve uitdaging voor zowel de gevorderde als voor de beginnende golfspeler.

Fietstrips.nl maakt gebruik van cookies
Fietstrips.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Fietstrips.nl