eten
fitness
groepskamer
grotekamer
hetestenen

Onze partner

Het door de eigenaar beheerde 4 sterren Hotel in Bad Soden-Salmünster is de ideale accommodatie voor natuurliefhebbers en vakantiegangers die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Slechts een paar minuten lopen van de Spessart thermale baden en het wildpark. Laat u betoveren door de persoonlijke aanpak en de feel-good sfeer.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Zwemmogelijkheden
Sauna
Restaurant
Receptie
Parkeren
Fitness
Familiekamers
Lift
Oplaadpunt
Huisdieren niet toegestaan

Overnachten in dit hotel

Het hotel ligt op zo'n 3,5 uur rijden vanaf de grens bij Heerlen. Het hotel beschikt over moderne kamers met alle voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Een zonovergoten dakterras, met een uniek uitzicht over het Salz- en Kinzigtal. Ze hebben Business 1-persoonskamers, Premium 1-persoonskamers, Business 2-persoonskamers en Premium 2-persoonskamers.

De faciliteiten

Of het nu gaat om een heerlijk ontbijt of een gastronomisch menu in de avond, het menu in het restaurant is gebaseerd op het motto: "Uit de regio, in het seizoen". De keuken serveert op verzoek graag heerlijke vegetarische en veganistische, lactosevrije en glutenvrije gerechten op aanvraag.

U kunt ontspannen in de gezellige wellnessruimte met een bezoek aan de sauna en infraroodcabine. Voor vitaliteit en welzijn kies uit een ruim aanbod aan massages en schoonheidsbehandelingen. Er is een fitnessruimte beschikbaar voor sportieve activiteiten. In de stijlvolle hotelbar of in de Smokers Lounge met sigarenbar kun je 's avonds je vakantie heerlijk afsluiten.

De omgeving rond het hotel

Omgeven door de beboste hoogten van de Spessart, de vulkanische Vogelsberg en de zacht glooiende valleien van Salz en Kinzig. In het kuurpark wachten waterpartijen, een Kneipp-zwembad en een generatiepark met speeltuin en fitnessparcours op u. De Arena aan de Salz nodigt uit tot relaxen. De thermale baden van Spessart met een aangrenzende 4-sterrensauna bieden bruisende attracties. Het thermale pekelbad verleidt met talrijke massagestralen, een stoombad en een groot golfslagbad. In de zoutgrot van de Dode Zee kunt u het uzelf gemakkelijk maken op comfortabele ontspanningsligstoelen. Laat je omhullen door de magie van de wisselende lichteffecten en de zachte muziek.

Fietstrips.nl maakt gebruik van cookies
Fietstrips.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Fietstrips.nl